Во прашање се многу пари: Еве колку Карлеуша зема за настап

Loading...

Јелена Карлеуша е една од најпопуларните пејачки на овие простори, на која дефинитивно никој не може да остане рамнодушен.
Во склад со тоа, таа и одлично заработува.


Цената на нејзиниот настап се движи од 14.000 евра во Србија, додека во странство тој износ достигнува и до 25.000 евра. Доколку се земе во предвид дека Карлеуша месечно има барем пет настапи, тоа значи дека таа месечно заработува и до 100.000 евра.
Проблемот е во тоа што повеќето свои пари ги троши на гардероба и вложување во сценски настап.
-Кога пејам во Белград, тоа обично е за кикирики, рекла таа, алудирајќи на тоа дека за настап во Белград зема помалку пари.
Бидејќи аферата на Јелена и Врањеш поприма континентални димензии и има секојдневно нови информации, се за КАРЛЕУША ПРОЧИТАЈТЕ СЕГА И ТУКА

loading...