Во прекин сообраќајот на регионалниот пат Струга – Дебар

Loading...

Поради сообраќајна незгода, сообраќајот на регионалниот пат Струга – Дебар, кај село Октиси, е во прекин.
Како што информираат од АМСМ, сообраќајот е во прекин од 13:05 часот.

loading...