Во Радовиш нема Бентли па со БМВ се возат низ плоштад

Loading...

Продолжува ТикТок лудилото во Македонија во кое како да има натпревар кој да испаде поголем идиот.
Пред една недела жител на Арачиново со Бентли возеше низ плоштадот, ден два подоцна скопјанец со Опел Астра се возеше низ Камен Мост, а најновата ваква снимка доаѓа од Радовиш.

loading...