Во Скопје се дише само со маска, порака од младите до Шилегов

Loading...

Младите му испраќаат порака на градоначалникот Петре Шилегов за големото загадување во Скопје. Како симбол на пораката која му ја испраќаат, едно момче застана пред бараките на Град Скопје, носејќи заштитна маска.

loading...