Во Словачка е прогласена вонредна состојба поради КОРОНА

Владата на Словачка прогласи вонредна состојба на територијата на цела земја, која стапува во сила од утре изутрина, изјави премиерот Петер Пелегрини. -Целта на прогласувањето на вонредната состојба е да … Продолжи со читање Во Словачка е прогласена вонредна состојба поради КОРОНА