Во Словенија во последното деноноќие има 1663 новозаразени од коронавирусот

Loading...

Во Словенија се потврдени 1663 нови случаи на коронавирусот од направени 6215 тестирања што е всушност 26,76%.

Ова се неофицијални податоци кои секое утро страна 24 УР ги објавува.

Во Словенија стапи на силата полицискиот час , односно забрана за движење од 21 часот до 6 часот наутро.

Движењето е ограничено на максимум 6 лица , а постои забрана и за регионално движење.

loading...