Во сообраќајка кај Катастар се преврте едно возило

Loading...

Сообраќајна несреќа се случи утрово во Скопје во близина на Катастарот во Карпош, во која едно возило се превте и заврши на покрив. Биле повикани пожарникари да интервенираат и да ги извадат патниците од превртеното возило. Како што информираше командатот на противпожарната бригада, Владимир Симоновски во превртеното возила имало тројца патници, но тие не биле заглавени.
Пожарникарите не морале да интрервенираат со алат за сечење на возилото и брзо усепеале да ги извлечат патниците. За среќа сите се добро, рече Симоновски.

loading...