Во Србија на сила е забрана за движење од 13 часот денеска до 5 часот во понеделник

Во Србија на сила е забрана за движење од 13 часот денеска до 5 часот во понеделник Слично како во Куманово викендов во цела Србија е воведен карантин поради сериозноста … Продолжи со читање Во Србија на сила е забрана за движење од 13 часот денеска до 5 часот во понеделник