Во Струмица кај Заев, НИКОГАШ СЕВЕРНА (ФОТО)

Синоќа на улицата на премиерот во Струмица осамна транспарент со натпис „Никогаш Северна“. Утринава исто така и други транспаренти и пораки беа закачени на разни локации во градот.