Во „Умри машки 5“ уништени 650 автомобили

Loading...

Петтото продолжение на филмскиот серијал „Умри машки“ во кој главната улога ја толкува Брус Вилис, донесува рекорден буџет за каскадерските сцени.Брус Вилис уште еднаш се најде во улогата на Џон Меклејн, само овој пат борбата се води среде Москва.Филмот изобилува со бројни акциони сцени, во кои се уништени 650 автомобили. Поточно, целосно се уништени 132 возила, додека 518 самос е удрени. За потребите на снимањето „мерцедес“ произведе неколку џипови кои исто така се уништени.Кога сè ќе се собере, вкупната штета изнесува 11 милиони долари, што продуцентите ја вратиле по само неколку дена од прикажувањето на филмот.
МакфаксПеттото продолжение на филмскиот серијал „Умри машки“ во кој главната улога ја толкува Брус Вилис, д

loading...