Во центарот на Скопје се запали автомобил

Loading...

Синоќа во центарот на Скопје гореше автомобил. Како што јавија од Противпожарната бригада возилото се запалило на ул. „Никола Тесла“ бб по 23:00 часот, а тројца пожарникари го гаснеле околу еден час. За среќа, повредени нема, а материјалната штета дополнително ќе се утврдува.

loading...