Во Штип затворени пет конфекции, ќе се тестираат преку 600 вработени

Loading...

„Во Штип се околу новите вработени во неколку конфекции. Денеска екипа од Министерстовто за здравство присуствуваа во Штип, беше направен увид, и беше донесена одлука да се затворат пет конфекции до идниот понеделник, а за тој период ќе бидат истестирани 600 вработени, и нема да бидат опасност за другите фабрики кои работат“, рече Филипче.

loading...