Вработените во финансии си снимаат „тик-токови“ додека Македонија се бори со криза

Loading...

Прилично забавно им е на вработените на министерката Нина Ангеловска во министерството за финансии, додека Македонија се бори со најголемата економска криза од осамостојувањето.
Имено, на социјалните мрежи може да се видат видеа од вработените во министерството за финансии како за време на работното место во канцеларија си снимаат видео клипчиња на кои играат, наместо да работат во услови кога токму од ова министерство, покрај здравство, најмногу граѓаните очекуваат.
Засега нејасен е ставот на министерката Ангеловска по овие „забавни“ клипчиња од вработените на работното место

loading...