Временска прогноза за јуни

Loading...
Како што го истеравме речиси цел мај таков викенд и не очекува – променливо облачно време со услови за локално невреме. Но мај некако помина, ама променливото време ќе продолжи и во јуни. Значи не очекува од се по нешто и сонце, и спарно време и невреме, и тоа се во еден ден.
Според Accuweather ова се временските прилики и температурите кои ни претстојат:

loading...