Вучиќ: ќе има уште изненадувања, а сега верувам дека Зоран Заев го разбира она што му го зборував

Loading...

На претседателот на Србија, Александар Вучиќ кој вчера се обратил во јавноста од зградата на Генералниот секретаријат покрај политичките прашања кои му биле поставени за ситуацијата во државата тој од новинарите добил и прашање за случајот “Рекет“. Вучиќ изјавил дека не се меша во внатрешните прашања на другите држави.
– Како што дознав од добро известени италијански извори, тука ќе има уште изненадувања, а сега верувам дека Зоран Заев го разбира она што му го зборував за одредени лица кои се далеку од Србија – изјавил Вучиќ.

 

loading...