Георгина и Роналдо ја имаат „најгрдата“ мачка на светот, а колку е нејзината цена?

Кристијано Роналдо и неговата девојка Георгина Родригез на светот им го претставија новиот член во семејството.
Станува збор за мачка која нема влакна, оваа врста на мачки многумина не ги сакаат, а се нарекува и како најгрда мачка на светот.


Весникот „The Sun“ пишува дека оваа мачка чини околу 2.600 фунти и дека изгледа пострашно и од нивната семејна фотографија за ноќта на вештерките, погледнете.