Геровски: Љубчо кажи кој ти го наметна Ден Дончев

Геровски: Љубчо кажи кој ти го наметна Ден Дончев! Интересна стана преписката меѓу Геровски и Љубчо. Објавивме за тоа што напиша Љубчо: Чиј беше Ден Дончев? Геро пак со директно … Продолжи со читање Геровски: Љубчо кажи кој ти го наметна Ден Дончев