Героски: Ако ова е слоганот на Стево, Заев ќе мора да стои до него и да го поправа “Северна, Северна“

Loading...

Новинарот Бранко Героски го коментира слоганот со кој се промовира Стево Пендаровски како кандидат за претседател.
-Ако ова е слоганот, ми се допаѓа… Ама Заев ќе стои до Стево и ќе го поправа – Северна Македонија, Северна Македонија, пишува Героски.

loading...