Ги криеше фотографиите од свадба: Еве како изгледала Драгана Мирковиќ пред 19 години

Loading...

Пејачката Драгана Мирковиќ пред 19 години го изговори судбоносното „ДА“ на својот сопруг Тони Бјелиќ, меѓутоа фотографии од нејзината венчавка со години не може да се видат во јавноста.
Иако повеќето јавни личности не успева да ги сокрие деталите од свадба од будното око на јавноста, тоа не бил случај со Драгана.
Фотографиите од нејзината свадба, нејзината публика имаше шанси да ги види многу подоцна.

loading...