Ги слушавме српските, но слушнете го хрватскиот коментатор во последните минути кога “Вардар“ го решаваше мечот (ВИДЕО)

Loading...

Еуфоријата која се создаде по освојувањето на титулата во Келн полека стивнува, но реакциите околу освоената титула на “Вардар“ и понатаму се големи.
Откако веќе неколку дена насекаде се зборува за коментаторите од Србија, ред е да се слушне како се следеше средбата и во Хрватска. Коментаророт Романо Јанечиќ исто така имаше интересен коментар, а во продолжение можете да ги погледнете последните пет минути со негов коментар.
Секако ова е добра можност, ако подзаборавивте да се потсетите како “Вардар“ го надигра тимот на “ во финалето во неделата во Келн.
Извор: 24rakomet.mk

loading...