Ги шокираше сите кога објави фотографија од ефектите на КОРОНАВИРУСОТ

Loading...

Ги шокираше сите кога објави фотографија од ефектите на КОРОНАВИРУСОТ

Сакав да им покажам на сите колку може лошо да е ако си под седативи 6 недели, на вентилатор или да си интубиран. Меѓу другото, КОРОНА ВИРУСОТ го намали мојот капацитет на белите дробови со пневмонија. Повеќе од 8 недели сум далеку од семејството и пријателите. Сега станувам се посилен секој ден и работам за да го зголемам капацитетот на белите дробови. Ќе се вратам таму каде што бев.

Мајк Шулц имал околу 85 килограми пред да се зарази и вежбал секој ден. Но откако се заразил загубил повеќе од 22 килограми. Разликата е евидента и може да се види на фотографијата.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...