Главоболката може да биде фатална: Местото што ве боли открива детали за вашето здравје

Loading...

Не сакам да бидам во центарот на вниманието повеќе од три часа”, рекла Брена.
Лепа Брена која на 15 декември ќе одржи голем концерт во Скопје во интервју за српските медиуми открила дека популарноста не и донела ништо добро, туку напротив, поради неа веќе со години нема мир и спокојство.


Претпознатливоста и популарноста направија да сфатам колку луѓето ме сакаат и почитуваат и колку сум привилигирана, но морам да кажам дека славата е напорна и досадна и не сакам да бидам во центарот на вниманието повеќе од три часа, рекла една од најпознатите пејачки на Балканот и открила како успеала цели 35 години да остане позиционирана на естрадниот врв.

Денес апсолутно се е сместено во иста кошница, па има луѓе кои немаат никаква професија, а добиваат медиумски простор исто како и оние кои со години се занимаваат со јавна работа. Кариерата ја почнав уште во времето на Југославија, кога се беше стабилно и многу поубаво и подобро. На луѓето им беше императив да се забавуваат, а денес е императив да се преживее. Музиката нема пасош и ги зборува сите јазици, заклучила Брена.

loading...