Глупавите жени се попривлечни кај мажите

Loading...

Според резултатите на најновите истражувања, мажите се “програмирани” да бараат жени кои се однесуваат глупаво, бидејки тоа значи дека им е полесно да ги искористат. Според истражувањата мажите само малку се имаат променето од времето на ерата на неадерталците, кога најважно мото било ширењето на гените.Според резултатите на најновите истражувања, мажите се “програмирани” да

loading...
Loading...