Глупости е “не ми ја трескај вратата” погледнете како се тестира секоја кола (ВИДЕО)

Влегуваш во кола кај другарче и малку посилно ќе ја лупнеш вратата за да се затвори, веднаш експресна реакција: Не ми ја лупкај вратата” сигурно многумина не го гледале ова видео како се тестираат вратите на автомобилите и колкави оптеретувања може да претрпат. Наредниот пат кога ќе ве искараат слободно пуштете им го ова видео.

Loading...