Глушец влегол во банкомат и изџвакал вистинско богатство

Loading...

Најмалку еден глушец се провлекол низ дупка во задниот дел од банкомат на североистокот на Индија и изел банкноти во вредност од 19.000 долари, соопшти полицијата.
Надзорникот на полицијата во градот Тинсуки кажал дека кога техничарите стигнале на 11 јуни, како би ја направиле скршената машина на државната банка во Индија, во неа нашле мртов глушец и изџвакани банкноти во вредност од 19.000 долари.


Глушецот влегов во банкоматот низ малата дупка за кабли, пренесува АП. Вработените во банката кажа дека поради е наредена истрага.

loading...
Loading...