Говорот на Амди Бајрам на вчерашниот митинг

Loading...

Секако дека Амди Бајрам не може да не изненади, а воедно и насмее кога се работи за неговите јавни говори. Тој и вчера, во негов стил, не отстапи од своите стандарди, па ни даде мошне впечатлива изјава, на која не останаа рамнодушни ниту неговите соработници. Погледнете за што станува збор…Секако дека Амди Бајрам не може да не изненади, а воедно и насмее кога се работи за неговите јавни говори. Тој и вчера

loading...