Голема временска прогноза за цел месец— не чекаат многу пресврти

Loading...

Времето во Февруари целосно се менува од ден за ден.
Сонце, дожд, снег, ветер, ќе имаме од се по малку.
Ова е голема временска прогноза за до крај на месецот.

loading...