Голема измама во Лото: Сите останаа шокирани по извлекување на топчето (ВИДЕО)

Loading...

Причината е едностав, а тоа е дека се наоѓале идентични топчиња, па не се знае дали тоа е бројот 33 или 38.
Откако следуваа повици дека Лото бил наместен, се огласи управата на лотаријата и кажа дека станува збор за „рефлексија“, поточно дека бил извлечен бројот 38, а едната осмица не се гледала поради светлината.
Погледнете го ова.

loading...
Loading...