Голем пожар во бараките кај Томче Софка во Градски парк

Loading...

Голем пожар избувна во бараките во Градски парк. Од пожарот во опасност да се зафати и угостителскиот објект Томче Софка. Пожарот се шири со голема брзина и во моментов пристигаат противпожарни возила.

Извор: Сител.мк

loading...
Loading...