Голем пожар избувна во Бардовци

Loading...

Голем пожар избувна попладнево во скопско Бардовци. Пламените јазици имаат зафатено сува трева во горниот дел на селото, но поради ветерот пожарот се шири.
Кај граѓаните владее страв бидејќи пожарот се доближува до куќите, па тие се излезени и сами се обидуваат да гаснат. Чадот се чувствува дури до Центар.

loading...