Голем пожар кај Велешко Езеро

Loading...

Голем пожар е забележан во околината на Велес, во близина на Велешко Езеро. Огромните столбови од црн чад се гледаат на далечина и од повеќе десетици километри.
Наши читатели алармираат дека пожарот брзо се шири, а на терен било забележано само едно возило за гаснење пожар.
За сега нема официјални информации каде е поточно пожарот и дали се интервенира со посериозна опрема и средства за негово гасење.
Извор: skopjeinfo.mk

loading...