Голи на сопсвената венчавка

Loading...

Повеќето парови кога размислуваат за својата венчавка, прва работа на која помислуваат е што ќе облечат на својот посебен ден. Ник и Венди Лоув го немале овој проблем бидејќи тие решиле да се венчаат сосема голи. Церемонијата се одржала во нудистички клуб и повеќе од половина, околу 120 гости решиле да се појават без облека. Сепак тие се облекле за време на вечерата, но кога требало да се игра на подиум пак се соблекле голи.Повеќето парови кога размислуваат за својата венчавка, прва работа на која помислуваат е што ќе облечат на својот посебен ден. Ник и Венди Лоув го

loading...
Loading...