Гордана Јанкуловска до Груевски: лесно е од таму да кажуваш за тука! Остар напад од некогашната најверна соработничка

Loading...

Горде остро и на нож го нападна Груевски преку својата страна на Фејсбук:
Кога си далеку од проблемите, на 800км од Македонија лесно е на социјалните мрежи да кажуваш што е лесно а што не е, при тоа амнестирајќи се од сите проблематични одлуки за кои секогаш одговорен е некој друг и игнорирајќи ја реалноста дека Македонија е таму каде што е денес, меѓу другото и заради бројните испуштени шанси во минатото.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...