Горда мајка: Родила 4 бебиња во една година

Loading...

Жена од Вест Палм Бич, САД, минатата година родила две двојки близнаци, јави телевизискиот канал ВПТВ.
Имено, во март минатата година Александрија Волистон родила две момчиња – Марк и Малакај. Три месеци подоцна таа направила тест и прегледот установил дека не само што повторно е бремена, туку и повторно носи близнаци.

Така, на 27-ми декември се родиле и другите две синчиња – Кејлон и Кејлеб. Волистон ја има и тригодишната ќерка Армани. Таа добро ја подготвила за многудетно семејство, „бидејќи била палава колку за две деца“, како што вели гордата мајка.
-Близнаците се мојот џек-пот, вели таа.
Жената неодамна дознала дека и двете нејзини баби барем еднаш загубиле близнаци при породување.

loading...