Гоца Тржан призна колку пати имала се*с во 24 часа

Loading...

Гоца Тржан секогаш била без „влакна на јазикот“, па овој пат одговори на доста провокативно прашање.
Пејачката се согласи да каже колку пати водела љубов за само 24 часа, а многумина беа изненадени од одговорот.
Во тој момент, водителот започна да брои, а Гоца се согласи дека тоа е повеќе од 12 пати.
“Да, толку пати сум водела. Не знам како би било сега, тој човек сега е постар”, истакна Гоца во „Амиџи шоу“.

loading...