Гоца Тржан ја откри: Ана Кораќ лиже за 12.000 евра

Loading...

Пејачката Гоца Тржан и старлетата и бивша „задругарка“ Ана Кораќ беа гостинки кај водителот Огњен Амиџиќ во неговото популарно „Ами Џи шоу“.
Покрај сите слушнати и нови муабети, гостинките добија задачи во делот на игрите кои се играат како нераздвоив сегмент од шоуто. Кораќ доби ултимативна задача, ако не одговори точно на едно прашање кое и е поставено, да мора да испие напиток кој има одвратно лош вкус.

И бидејќи го промаши одговорот кој гласеше: „12.000 евра“, мораше да се соочи со казната – посочениот пијалок!

Тогаш старлетата праша: „Мора да го испијам или може само да го лижнам?“, на што Гоца Тржан не чекаше туку веднаш „ и го спушти“ со реплика: „Ете, Ана Кораќ лиже за 12.000 евра“!

loading...