ГО ИЗГУБИ ПАМЕТОТ: Спортскиот коментатор „полуде“ од убавината на девојката и за време на преносот почна да пее

Loading...

Спортски арабски коментатор „полуде“ од убавината на една девојка од трибините која што беше во фокусот на казмерите и започна да пее!
Имено, убавината на девојката го остави без збориви и истиот започна да пее.
Она што е интересно е тоа што не се знае точно на кој фудбалски натпревар се случи оваа неверојатна случка, но како и да е мора да се признае дека убавината на оваа девојка буквално секого ќе засени.
Во продолжение превод од песната која што истиот ја запеа:
Воздухот во моето срце го снема и се заљубив.
Не сум крив јас, беше случајно
Јас немам ништо друго во животот мој
Јас, моето срце и се останато и припаѓаат нејзе

loading...
Loading...