Го истражуваме вашето мислење за експонирани политичари. Во оваа рунда Зоран Заев и Влатко Ѓорчев

Loading...

Истражуваме за вашето мислење за експонирани политичари. Во оваа рунда Зоран Заев и Влатко Ѓорчев…

На нашата фан страна се поставени фотографии за овие политичари на кои можете со реакција, емотикон да се изјасните дали имате позитивно или негативно мислење за нив. Во пресрет на гласањето, на кое сигурни сме и двајцата ќе се најдат на листите, сметаме и нив ќе ги интересира вашето мислење. 

 

Резултатите ќе ги објавиме по една недела.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...