Го прегази “суштество” кое зборело на телефон и не го видела, дрска, безобразна и арогантна

Loading...

По иницијатива “На точак“ бел точак, на влезот од Градски парк како спомен на младиот Давид.
Дијана Ангелевска, мајката на 12-годишниот велосипедист Давид Ангелевски, кој на 18 септември 2015 година, беше прегазен на пешачкиот премин кај Градската фонтана, во редакцијата на “Јанаки знае“ реагира на последните судски наоди, според кои за незгодата е виновен малолетниот Давид, иако истиот е на пешачки премин во моментот на ударот, и иако возачот се движи со брзина поголема од безбедната.

loading...