Го убил колегата затоа што имал пониски цени

Вчера околу 10 часот во белградската населба Раковица пред продавница се случило убиство и самоубиство.  Како што пишува српскиот Курир се работи за двајца продавачи Драган Р.(56) и Драгомир (40) кој имале тезги еден до друг, а кој од претходно имале караници меѓу себе.
Пред убиството и самоубиството двајцата продавачи се скарале меѓу себе околу  робата и цените , кога Драган Р. (56) извадил пиштол и пукал во Драгомир (40) кој се обидувал да избега.
Веднаш по убиството Драган Р, поминал помеѓу тезгата и шокираните луѓе и си пукал себеси во главата.
Очевидци велат дека трагедијата претходи еден многу горчлива расправија меѓу двајцата продавачи. Како што дознава српски Курир убиениот продавач долго ја држел тезгата. Двајцата меѓу себе повеќе од година дена не разговарале, затоа што често се расправале околу  цените, а воглавно продавале женска облека.Вчера околу 10 часот во белградската населба Раковица пред продавница се случило убиство и самоубиство.  Како што

Пронајдете не на следниве мрежи: