Градоначалникот на Радовиш подари компјутер на Полициската станица, интернетот забега

Loading...

Ова е ретка-глетка дефинитивно .. Како комуницирале претходно со голуби, со кодер за морзеова азбука?се дел од коментарите за овој гест на градоначалникот на Радовиш кој донираше компјутер на една локална станица со сета медиумска моќ направија и кратко видео кое дефинитивно може ќе насмее а може и ќе ве растажи зошто сеуште живееме во 1990:

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...