Граѓаните го возвраќаат ударот – „војна на шахтите“

Loading...

Граѓаните го возвраќаат ударот па наместо да го исшкртаат сонцето овие го исшкртаа името топлификација кое стои на шахтите .
– ЈА ИЗБРУСИ ЛИ ШАХТАТА? – ДА БЕ, ШЕФЕ.

loading...
Loading...