Граѓаните на референдум ќе го имаат последниот збор

Loading...

Граѓаните на есен на референдум ќе го имаат последниот збор за промената на името во Република Северна Македонија.
Премиерот Зоран Заев изјави денеска дека ќе има референдум на есен и побара поддршка и од граѓаните и од претседателот Иванов, како и опозицијата.

 

loading...