Граѓаните не се задоволни од однесувањето на Пендаровски во кризата

Loading...

Граѓаните не се задоволни од однесувањето на Пендаровски во кризата!

Ве прашавме на нашата фејсбук страница: Како ја оценувате работата на Претседателот Пендаровски во овие кризни времиња? Лајк ако сметате дека е во ред, луто човече ако сметате дека не си ја работи работата добро.

На акетата гласале, односно изнеле свој став над 1600 читатели на ПУЛС24. Од нив повеќе од половина, 823 се произнеле со „луто човече“, односно потврдиле дека се незадоволни од работата на Пендаровски.

Анкетата можете да ја погледате на нашата фејбук страна.

Денеска актуелно и издвоено по избор на уредникот:

Повеќе информации и анкети можете да најдете на нашата Фејбук страница!!! клик на сликата 

СЛУШАЈТЕ СИ МУЗИКА ДОДЕКА ЧИТАТЕ ВЕСТИ: 

Радио станици на Пулс24

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...