Груевски за прв пат на македонски медиум

Loading...

По бегството во Будимпешта, Унгарија поранешниот премиер Никола Груевски за прв пат ќе се појави на македонски медиум.
ТВ “Сител“ ја има екслузивната можност за разговор со Никола Груевски од Будимпешта на темата која ја интересира целата македонска јавност.
Гледајте ги Вестите во 16:00 часот и дознајте што ќе каже поранешниот премиер и азилант, Никола Груевски, односно дали ќе отрие како пребега од земјава и кој му помогнал.

loading...