Груевски на ручек со непознати лица во Будимпешта

Loading...

Груевски беше снимен денеска од унгарски новинари како руча во еден ресторан со група на непознати (засега) лица. По неговото излегување новинарите тргнаа кон него, но тој без да одоговори си влезе во кола со шофер и забрзано се оддалечи од местото на настанот.

loading...