Групата „Моје три“ се евровизиските претставници на Србија

Loading...

Полека привршуваат изборите за песни за Евровизија, како и сите останати и нашиот северен сосед ги избра својот претставник. Станува збор за Мирна, Невена и Сара или трио наречено „Моје три“ со композицијата „Љубав је свуда“. Овие девојки беа избрани по пат на смс-гласање од страна на публиката, кое траеше триесет минути.
На социјалните мрежи може да се забележи незадоволство од страна на српската јавност во поглед на изборот на песната која ќе ја претставува Србија на овогодинешната Евровизија. Исто така, мета на критиките се и вокалните способности на две од интерпретаторките од триото „Моје три“. Слушнете ја песната која ќе ја  претставува Србија во Малме, Шведска.Полека привршуваат изборите за песни за Евровизија, како и сите останати и нашиот северен сосед ги избра својот претст

loading...