Грујо едно прашање до тебе Ако ВМРО не може да се дегруевизира , Гога Сорос е твој кандидат?

Loading...

После интервјуто на поранешниот Премиер во бегство на Република Македонија господинот Никола Груевски освен поделените коментари и навивања за и против и божем наместениот атентат у затвор у најава што му се спремал мене еден детаљ од интервјуто ми остана како неодговорено прашање.
ВМРО не може да се Дегруевизира јас сум ги поставил сите ?
После првиот наместен настан организиран како приватна забава и лично диригиран од тебе за Претседател на ВМРО постави лик како Христијан Мицковски кој што нема никаква , ни идеолошка ни морална, буквално никаква сличност со начелата и принципите на партијата .Човекот е дури и смешен кога се обидува идеолошки да се постави , клечи , изиграва циркузнат, цитира мисли на Народни херои кои дури смешно звучат кога тој се обидува да ги пренесе.
Овој лик по ништо не беше познат освен тоа што е професор кој што татко му го направил професор Школски пример за непотизам ,идол му е Бранко Црвенковски и вмешан е во криминалот  со Хидроцентралите во твое време заедно со потрчковците на Миле Јанакиевски .
Ти го постави за  Претседател на најголемата партија на наместен конгрес како твоја замена . После тоа знаеме што следеше пасивизирање на ВМРО ДПМНЕ за расформирање на државата.
Сега продолжува  преставата со твоите марионети за Претседателски кандидат да се избере член на Управен Одбор на Фондацијата Отворено Општество СОРОС Гордана Сиљановска или Гога СОРОС.Ако добро се сеќаваме тој истиот што го симна на сила од власт ВМРО ДПМНЕ со добиени избори и те натера да потпишеш СЈО ,Пржински Дoговор , да се откажеш од лугето што протестираа и итн.
Добро ти стварно мислиш дека сите се толку глупи и не сваќаат дека народно кажано ти ги соблекоа гаќите и играш како свират?

loading...