Грција: Данокот од КОРОНА ВИРУСОТ ќе биде над 600.000 нови невработени

Грција: Данокот од КОРОНА ВИРУСОТ ќе биде над 600.000 нови невработени Поради пандемијата на коронавирусот невработеноста зема сериозен замав. Само до јули се предвидува дека повеќе од 600.000 Грци ќе … Продолжи со читање Грција: Данокот од КОРОНА ВИРУСОТ ќе биде над 600.000 нови невработени