Грчева: Државата вакви ја водат? Па ова е сè за Алкатраз!

Loading...
Овие се обидуваат да не направат сите малоумни. Како може Специјален Јавен Обвинител да изгуби телефон, а да не пријави веднаш? Секакви доверливи разговори и пораки значи можат да дојдат до секого. А пак ова со девојката на синот и, е капак на се. Државата вакви ја водат? Правдата во нивни раце е? Ма ова е неподносливо. Премиер зборува со комичари и диктира телефон на висок странски политичар. Не е смешно, страшно е. Па ова е сè за Алкатраз! – е коментарот на поранешната пратеничка Солза Грчева за актуелните случувања .

 

 

loading...